Passa på att göra en riktigt bra fönsteraffär – monterat och klart!

Vi erbjuder ett brett program av svensktillverkade underhållsfria fönster och dörrar. Kanske funderar du på nya fönster? Då vill vi ge dig ett riktigt bra alternativ!

Våra aluminiumfönster kan beställas i 18 olika standardkulörer på aluminiumet – valet är ditt!

Låter du dessutom oss ta hand om hela din fönsterinstallation kan vi lova dig ett problemfritt fönsterbyte med marknadens kanske bästa fönster till ett riktigt bra pris!

Narvens bygg hjälper dig med ditt fönsterbyte

Fönsterbyte i 6 enkla steg

Att byta fönster och dörrar är en stor investering. Kanske är det något du bara gör en gång i livet. Vårt råd är att satsa på kvalitet — då byter du ännu mer sällan. Våra fönster- och dörrbyten startar alltid med att du kontaktar oss och bokar tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök där vi går igenom och diskuterar dina behov.

1-172x166

1. Kontakta oss för ett hembesök

Kontakta oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2-188x166

2. Kostnad & beställning

Vi tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3-124x160

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i ERA-fönsters fabrik i Vetlanda.

era-truck-429x304

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Vi kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

4-132x168

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör vi en slutbesiktning av fönstren och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

window-era-375x321

6. Monterat och klart

När dina fönster är på plats gör vi en slutbesiktning av fönstren och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

ROT-avdrag

Anlitar ni oss för montering kan ni använda ROT-avdraget för arbetskostnaden. Vi hjälper dig med allt det administrativa och gör avdraget direkt på fakturan.

Vi är återfösäljare av

ERA Fönster - Ett fönster för ditt behov

Vilka fönster skall jag välja?

Träfönster

Klassiska träfönster är vacker hantverkskonst och närmast obligatoriska i vissa typer av hus. Somliga hem skulle sannolikt förlora delar av sin karaktär med fönster tillverkade av någonting annat än trä. Alla våra träfönster är djupimpregnerade och står därmed effektivt emot röta och fukt.  

ERA Fönster ger 20 års garanti mot röta.

Trä / Aluminium

Trä och aluminium är en uppskattad kombination inom fönstertillverkning. Den stabila kärnan består av trä medan det yttre aluminiumhöljet skapar en underhållsfri produkt, vars diskreta design smälter in i nästan alla typer av miljöer.

Detta alternativet är också det bästa om du vill ha en annan färg på fönstret.

ERA Fönster ger 30 års garanti mot röta.

Fönsterbyte

Ta första steget till ditt kostnadsfria hembesök.